Bar photoshoot met Anna Marie en Cheila in Café de Heeren

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Vandaag deed ik een bar fotoshoot bij Café de Heeren in Purmerend. 

Café de Heeren

Regelmatig organiseer ik zelf shoots ter uitbreiding van mijn portfolio. Thematisch kan dat van alles zijn wat me tof lijkt. Van Wonder Woman, Mortal Kombat en Princess Leia tot beachshoots, fashion shoots en (semi) nude shoots.

Geen idee meer hoe het idee ontstond, maar ergens vorig jaar kreeg ik het idee om een fotoshoot te doen in een klassieke bar. Het bleef even op de plank liggen, tot ik een paar maanden geleden toevallig het moodboard voor de ‘bar shoot’ in een mapje tegen kwam. Gezien januari en februari niet bepaald de drukste maanden zijn voor een fitness fotograaf was het een goed moment het project weer op te pakken.

Op zoek dus naar een cafe of bar met de uitstraling die ik voor ogen had. Ik zocht daarvoor een bar met een klassieke, tijdloze uitstraling. Daarvoor hoefde ik niet ver te zoeken. In mijn woonplaats Purmerend vond ik op internet Cafe de Heeren. Ik stuurde via Facebook een berichtje met de vraag of ik voor dit project bij hen terecht kon. Al snel volgde een enthousiaste reactie en had ik een locatie gevonden.

De modellen voor deze shoot waren Cheila waarmee ik al diverse shoots heb gedaan en Anna Marie waarmee ik eind vorig jaar een fitness shoot doe.

Previews

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *