Freerun fotoshoot en videoshoot

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Vandaag deed ik een freerun fotoshoot en videoshoot in Amsterdam.

Free run

Eigenlijk ging het vooral om het filmen en de video die ik van plan was te maken. Dat plan viel een beetje in het water. Niet vanwege het weer want dat was prachtig. Ik ben alleen niet gewend weggestuurd te worden op de locatie waar ik schiet. Laat staan tot drie keer tot op drie verschillende locaties voor één shoot. Dan weet ik ook eens wat freerunners blijkbaar vaak meemaken.

Ik moest dus nog meer improviseren dan verwacht en moet maar zien of ik genoeg materiaal heb voor het geplande promofilmpje. Wel heb ik in ieder geval wat leuke foto’s kunnen schieten die weer een leuke variatie vormden op mijn portfolio

 

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *