Gabriela van de Graaf

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Maandag deed ik een fitness fotoshoot met Gabriela van de Graaf. We schoten zowel in de crossfit box als buiten op locatie. 

Gabriela van de Graaf

Nadat ze haar tennisracket aan de spreekwoordelijke wilgen hing, pakte Gabriela fitness op om actief te blijven. Tennis bracht haar rond de wereld. Fitness bracht haar naar de crossfit box in Purmerend. Ook leuk.

We begonnen zoals gepland in de crossfit box. Omdat het echter één van de eerste mooie dagen van het jaar was, stelde ik voor ook een gedeelte op een buitenlocatie te schieten. Voor de buitenlocatie koos ik voor een park in Purmerend, vlakbij mijn huis. Toevallig is daar vorig jaar een ‘buiten gym’ geplaatst. Diverse optrek-rekken, dip-bars, en dergelijke. Eerder gebruikte ik de locatie voor onder andere een promofilmpje voor bokser Rick Jugwels.

Zo konden we buiten toch nog duidelijk in het fitness thema beginnen.

Daarna hebben we gewoon nog een paar mooie plekjes in het park opgezocht. Zelf vind ik die variatie altijd prettig, zowel voor mezelf als voor het model. Binnen in de box kan je dan voor een hardere, stoere look gaan terwijl je buiten bijvoorbeeld de warmte benadrukt en het plaatje zachter kunt houden.

Foto’s Gabriela van de Graaf

 

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *