Jim van Geel

Jim van Geel

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag een fitness photoshoot met Jim van Geel bij Westpoort, Amsterdam. Het was handig dat ik deze locatie al verkend had met mijn vrouw. Als je klant vanuit de omgeving Antwerpen komt, is het wel prettig als je zoveel mogelijk uit één locatie kunt halen en dat is goed gelukt.

Spoor, Haven, industrie

Jim Wilde graag een shoot in een industriële setting dus ging ik op zoek. Ik was al eens eerder rondgereden in Westpoort en had daar wel een goed gevoel bij. Vorige week ging ik er opnieuw naartoe, ditmaal met m’n vrouw en apparatuur. De test leverde een paar mooie locaties en shots op.

We hebben vandaag in één op vijf verschillende plekken in Westpoort geschoten. Bij een spoor voor goederentransport dat (voor zover ik weet) niet of nauwelijks gebruikt wordt. Op drie plekken aan het water met de industrie en haven op de achtergrond. Onder een groot viaduct en bij een remise met goederenwagons.

Preview

KN1_3453 KN1_3609wm

Jim vroeg om een “special”. Hij stond echt aan het water op een kei, maar gelukkig stond Westpoort niet echt in de fik op de achtergrond.

KN1_3518specialwm

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *