Joyce Huijs en haar indrukwekkende transformatie

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Joyce Huijs viel ruim 30 kilo af! Zo veranderde ze van een te zware moeder in een waar fitness model. 

Joyce Huijs

Vorige maand deed ik een fotoshoot met Joyce Huijs. Joyce viel 31 kilo af door serieus aan de gang te gaan met krachttraining in combi met een geschikt dieet.

Voor Fitsociety.nl vroeg ik Joyce haar verhaal te delen. Ten eerste omdat ik vind dat zo’n prestatie wel belicht mag worden, maar natuurlijk ook om andere te inspireren.

Als je mij vraagt waarom ik fitness fotograaf ben begonnen dan zou ik vertellen over de eerste keer dat ik mezelf op een foto zag zoals ik mezelf wilde zien. Ik had een camera gekocht om instructiefilms te filmen voor mijn toenmalige fitness blog. Gezien het een spiegelreflex camera was, gebruikt ik deze ook om foto’s te maken in de privésfeer. Het irriteerde me echter dat ik ondanks de (relatief) goede camera geen selfies kon maken waarvan ik vond dat die mijn shape recht deden. Ik ging me verdiepen in belichting en kocht een simpel flitsetje. Toen maakte ik opnieuw foto’s van mezelf. Het moment dat ik in de camera naar het resultaat keek, zal ik nooit vergeten. Eindelijk zag ik mezelf zoals ik mezelf wilde zien.

Dat wilde ik ook voor anderen betekenen. De reactie van mensen wanneer ze tijdens de shoot de eerste foto’s zien, vind ik dan ook altijd erg leuk. Het blijft een mooi moment. Vooral als je 31 kilo bent afgevallen, zoals in het geval van Joyce die de nodige moeite had haar tranen te bedwingen.

Je hebt het verdiend Joyce!

Foto’s (previews)

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *