Latex shoot mistress Anita Divina

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Afgelopen zondag deed ik een latex photoshoot met mistress Anita Divina. Special guest was de tijgerpython die ik had uitgenodigd. Weer eens wat anders dus.

Latex shoot

Regelmatig doe ik TFP shoots (Time for Print/Portfolio/Photo’s). Projecten die ik zelf opzet om thema’s uit te voeren die ik als fotograaf graag doe. Soms fitness met specifieke modellen op een specifieke locatie of met bepaalde kleding. Meestal echter doe ik deze shoots juist voor de afwisseling.

Ik had al wat foto’s van de Italiaanse Anita Divina en haar outfits gezien op Facebook en nodigde haar uit voor een shoot. Ze kende mijn werk al en het leek haar leuk een shoot te doen. De latex outfit voor deze shoot werd ontworpen en gemaakt door Savage Wear in Berlijn.

Voor de sfeer besloot ik met de rookmachine te werken. Om het plaatje verder in te vullen nodigde ik Marvin Mantel en zijn tijgerpython uit. Marvin had ik al eens eerder geschoten toen wij zijn passies voor fitness en slangen combineerde in een shoot. Bij de eerste foto’s kon hij gelukkig naast het helpen met de slang en daarnaast de rookmachine bedienen. Toen we klaar waren met de slang heb ik de camera op een tripod gezet en ben ik zelf met de rookmachine aan de gang gegaan.

Het was voor Anita de eerste keer dat ze een slang vasthield. Het was even wennen, maar ze was al snel op haar gemak met de tijgerpython.

Previews

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *