New York Gym fotoshoot

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Afgelopen weekend deed ik een fitness fotoshoot voor en bij New York Gym te Amsterdam.

New York Gym

Het voelde als thuis komen. Zo’n dertien jaar geleden werkte ik in Amsterdam in de Ij-toren aan de Ij-oever. Tijdens de lunch rende ik naar een sportschool die wat verder aan de Ij-oever lag om daar te trainen. Dat was ook de tijd waarin ik mijn eerste serieuze gains maakte en meer en meer verslingerd raakte aan krachttraining.

Destijds heette de sportschool nog Fit4Less. Toen ik de opdracht voor de shoot binnenkreeg, had ik dan ook nog niet in de gaten dat dit dezelfde gym was waar ik met zoveel plezier getraind heb.

Voor de shoot mocht ik zelf modellen voorstellen waaruit de sportschool vervolgens een keuze maakte. Fijn, want op die manier weet ik zeker met modellen te werken waarmee ik prettig samenwerken en een mooi resultaat kan neerzetten. Uiteindelijk viel de keus op Floor, Melissa en Ray.

Previews fotoshoot New York Gym

Van tevoren had ik gehoopt na de shoot in de sportschool ook nog buiten aan de kade wat foto’s te maken. We zaten immers op een prachtige locatie in Amsterdam. Maar natuurlijk moest het één van de koudste dagen van het jaar zijn met een ijzige wind vanaf het IJ. Ik heb deze lange winter wel vaker in de kou gewerkt, maar dit zou echt onverantwoord geweest zijn. Toch heb ik niets te klagen, de shoot in de gym leverde namelijk een zeer groot aantal mooie foto’s op.

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *