Patrick van Eldert

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Patrick van Eldert viel maar liefst 20 kilo af. Vorige maand deden we een fitness fotoshoot om resultaat mooi vast te leggen. 

Patrick van EldertPatrick van Eldert

Aan de uitgelichte foto kan je het niet zien, maar het was Jaegermeister koud op de dag van de shoot. Maar als je in Noorwegen hebt getraind in het leger dan stelt een beetje Hollandse kou natuurlijk weinig voor. Handig, want ik had het in mijn jas al koud. Maar goed, ik heb dan ook niet in Noorwegen getrouwd en heb Afrikaans bloed.

De lucht was echter erg mooi dus leek het mij een mooie variatie op het gedeelte dat we binnen schoten. Bovendien stond ik te popelen om mijn nieuwe flitser uit te proberen. Deze stelt mij in staat bij een hogere sluitertijd te schieten (‘high speed sync’) en maakt daardoor een lagere F-stop (diafragma) mogelijk. Een technisch verhaal, maar het komt erop neer dat ik meer ‘blur’ op de achtergrond kan creëren. Een ander voordeel is dat snelle bewegingen kunnen worden vastgelegd.

Foto’s Patrick van Eldert

 

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *