Regen fotoshoot met mijn vrouw in Suriname

Regen fotoshoot met mijn vrouw in Suriname

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Hierbij de foto’s die ik maakte van mijn vrouw in Suriname vlak na een regenbui, staande onder een lekkende regengoot.

Regen fotoshoot met mijn vrouw in Suriname

Ok ‘fotoshoot’ is misschien een groot woord. Er was net wat regen gevallen. Uit een lekkende regengoot viel nog een stroom regendruppels. Ik zat al in de tuin met mijn camera omdat daar al genoeg te fotograferen was. Toen bedacht mijn vrouw spontaan om onder die stroom regendruppels te gaan staan.

Voor deze foto’s gebruikte ik alleen natuurlijk licht. Iets dat ik bijna nooit doe, waarschijnlijk in minder dat 0,1% van de foto’s die ik tijdens fotoshoots maak. Toch was het iets dat ik deze vakantie steeds vaker zou doen. Misschien omdat ik het zo weinig doe, maar ik was zeer blij met het resultaat.

De kleuren zijn overigens niet geheel natuurlijk. Ik heb in photoshop de kleuren op de achtergrond gematched met die van de jurk die mijn vrouw droeg. Die achtergrond was dus eigenlijk groen.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *