Robin Heemskerk bodybuilding fotoshoot

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Robin Heemskerk werd afgelopen zondag derde op het NK Bodybuilding in de klasse classic bodybuilding. Een dag eerder legden wij zijn shape vast in een bodybuilding fotoshoot.

Bodybuilding Fotoshoot

Robin Heemskerk was één van mijn eerste modellen toen ik net mijn eerste serieuze stappen maakte als fitness fotograaf. We kenden elkaar van de sportschool waar we beiden trainen. Ik heb hem daar als jongetje zien binnen lopen. Eén van de vele jonge jongens die droog en gespierd wilt worden. Maar anders dan de meesten die er achter komen dat dit niet zo makkelijk gaat, bleef Robin wel komen.

En vragen stellen natuurlijk, over voeding, training en alles dat met spiermassa te maken heeft. Zaken waar ik graag over vertel natuurlijk want anders had ik er ook geen honderden artikelen over geschreven. Terwijl Robin groeide, groeide ook de dromen. Al snel volgde de aspiratie om deel te nemen aan bodybuild wedstrijden. Helaas stond ik met panne op de afsluitdijk. Anders had ik als vaste fotograaf van de Enercup zijn debut in 2016 meegemaakt. Dit jaar plaatste hij zich voor het NK door zijn eerste wedstrijd te winnen. Op het NK zelf pakte hij de derde plaats.

Proficiat Robin! Next stop Mr. Olympia 😉

Foto’s Robin Heemskerk

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *