Sexy mechanic photoshoot

Sexy mechanic photoshoot

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag had ik een ‘sexy mechanic photoshoot’ met Maaike en Chantal bij Autobedrijf Romp in Purmerend. Hierbij de eerste foto’s.

Sexy mechanic photoshoot met Chantal en Maaike

Toen ik op zoek ging naar een locatie voor een sexy mechanic shoot kwam ik al snel terecht bij Autobedrijf Romp in Purmerend. Na een mailtje met de vraag of zoiets mogelijk was, kreeg ik al snel een positieve reactie. Toen ik vervolgens even langsreed om de locatie beter te kunnen bekijken, bleek dit perfect voor wat ik in gedachten had.

Voor deze shoot wilde ik met twee modellen werken. Helaas moest een van de modellen gisteren afzeggen en ging ik snel op zoek naar iemand anders die me geschikt leek voor deze shoot. Chantal kon gelukkig last minute richting Purmerend komen om samen met Maaike dit leuke project te doen.

De dames deden het vandaag weer fantastisch. Ook moet ik de mannen van Autobedrijf Romp bedanken voor alle medewerking. Waaronder het idee om houtskool als smeer te gebruiken (makkelijker af te wassen dan echte smeer).

Damn Good shoot

Vorig jaar ben ik met twee vrienden een start up begonnen. Na tien jaar geschreven te hebben over training, voeding en supplementen mocht ik nu eens ‘van wal komen’ zo gezegd. Zo mocht ik de samenstelling bepalen van een nieuwe drank. Na een jaar werk is vorige week dan eindelijk de eerste batch van 50.000 blikjes binnen gekomen. Een frisdrank zonder suiker, cafeïne en taurine, maar met 15 gram whey proteïne. ‘The guilt free alternative’ van Damn Good Nutrition.

Ik besloot wat blikjes mee te nemen naar de shoot om meteen een leuke promo te schieten voor ons jonge merk.

Hierbij de resultaten uit weer een top shoot.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *