Shoot met wereldkampioen muay thai Jorina Baars

Shoot met wereldkampioen muay thai Jorina Baars

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Zaterdag was ik in Culemborg voor een shoot met onder andere muay thai wereldkampioen Jorina Baars voor fightersagainstcancer.be. 

Shoot met Jorina Baars

Geweldig natuurlijk dat Jorina mee wilde werken aan dit initiatief van Annemiek Stuip. Voor deze shoot had Annemiek een prachtige locatie. De buiten dojo in Culemborg die een lekker rauwe uitstraling had. Iets te rauw misschien als het regent en hard waait. Daarom vroeg ik de avond tevoren of er nog een overdekte back up was. Gelukkig konden we ook in de (binnen)dojo zelf terecht.

Dus toch ook maar meteen m’n nieuwe rookmachine meegenomen gezien mijn camera niet het enige was dat twee weken geleden kapot ging. Daar was ik erg blij mee. Vooral in zo’n dojo met ring en in dit thema zorgde het voor extra sfeer.

We begonnen buiten waar we mooie dreigende wolken op de achtergrond hadden en plassen water om met reflectie te spelen. Daarna verhuisden we naar de overkant naar de warme dojo om de shoot voor te zetten.

Het was natuurlijk top om met zo’n geweldige vechtster samen te werken. We begonnen in haar comfort zone door lekker met bewegend aan de slag te gaan, stotend en trappend op de zware zakken. Daarna schoven we een stukje op voor een andere setting en deden we een stukje krachttraining ter variatie.

We eindigden met wat silhouet shots. Toevallig overigens. Alleen maar omdat bij een foto mijn key light (flitser van voren) niet af ging en ik het wel cool vond. Vervolgens dus bewust die flitser uit gedaan en nog wat shots gemaakt.

Fotoshoot Jorina Baars

Hierbij het resultaat van de shoot. Voor die laatste foto zei ik:”Kijk maar op me neer alsof je me net hebt neer geslagen”. Het kostte Jorina geen enkele moeite om zich dat voor te stellen;)

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *