Natural bodybuilder Kensaku Takeuchi

Natural bodybuilder Kensaku Takeuchi

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een fotoshoot met natural bodybuilder Kensaku Takeuchi. We legden de shape vast waarmee hij zijn INBA titel pakte.

Natural bodybuilder Kensaku Takeuchi

Over natural bodybuilding en de INBA schreef ik al eens voor Fitsociety. Kensaku deed onlangs mee aan de Nederlandse Kampioenschappen van deze bond voor natural bodybuilders in de klasse men’s physique.

We deden een combinatie fotoshoot/videoshoot in de sportschool Back2Basic. Een deel deden we in het sportschool gedeelte zelf, een ander deel in de aparte ruimte die ik als studio gebruik. Hier konden we ook gebruik maken van de rookmachine.

Spontaan idee

De vader van Kensaku geeft les in Kendo. Zelf heb ik 12 jaar les gegeven in de Japanse krijgskunst Kobujutsu. Het is dus niet bepaald een toeval dat ik een katana heb liggen in de sportschool om te gebruiken voor shoots. We hadden niet gepland een gedeelte in het ‘bushido’ thema te schieten, maar waren achteraf beide erg blij dat ik deze ingeving had.

Waarschijnlijk zullen we dit thema nog eens schieten, maar dan ‘echt goed’. Dus nog meer aangekleed naar het thema waarbij ik het waarschijnlijk niet na kan laten zelf ook weer mijn gi en hakama aan te trekken.

Foto’s

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *