Videoshoots

Bij Kenneth Fotografie kan je ook mooie promo filmpjes laten maken tijdens videoshoots. Bijvoorbeeld een stoere fitness promo of een dromerige beauty shoot.

Videoshoots

Videoshoots ben ik de laatste jaren gaan aanbieden naast de fotoshoots. Vaak worden deze gecombineerd in één shoot.

Hier vind je de verschillende video’s die ik heb geschoten. In de meeste gevallen zijn dit ‘extraatjes’, bijproducten van een fotoshoot. Zo kan ik spontaan bedenken ook wat video te schieten voor een leuk filmpje. In sommige gevallen echter is de video de hoofdopdracht. Aan zo’n video start ik dan ook met een script, een duidelijk idee over wat ik precies wil overbrengen en hoe ik dat in beeld wil brengen.

De meeste filmpjes die het uiteindelijke resultaat zijn van een videoshoot duren bijna exact 1 minuut. Een reden daarvoor is de redelijk korte aandachtspanne van de gemiddelde kijker. Een meer praktische reden is dat 1 minuut (op het moment van schrijven althans) de maximale duur is van een filmpje op Instagram; het platform dat veel van mijn klanten gebruiken op deze filmpjes te delen. Desgewenst kunnen natuurlijk ook langere filmpjes geschoten worden.