Prijzen, tijden en locatie

Hier tref je de prijzen en locatie voor een fotoshoot met Kenneth-Fotografie.nl

  • Standaard fotoshoot: 225,-  Inbegrepen zijn: Gemiddeld 125 onbewerkte foto’s, 10 bewerkte foto’s keuze klant, 2 bewerkte foto’s die ik kies als previews.
  • Videoshoot: 200,-  Inbegrepen zijn: 2-4 minuten aan volledig afgemonteerd materiaal incl. rechtenvrije muziek.
  • Combi foto-/videoshoot: 275: Inbegrepen zijn: Gemiddeld 70 onbewerkte foto’s, 5 bewerkte foto’s keuze klant, 2 bewerkte foto’s die ik kies als preview + 2 minuten aan volledig afgemonteerd materiaal incl. rechtenvrije muziek.

Bij mij ontvang je ook de onbewerkte foto’s! Hiervoor betaal je geen extra kosten. Extra foto’s zijn slechts 10 euro per foto.

Zie ook: Hoe verloopt een shoot?

Tegenwoordig gebruik ik als studio een aparte ruimte in sportschool Wellness Profi Center in Purmerend. Het is dus ook goed mogelijk een studio en sportschool-shoot te combineren.

Een normale studio/sportschoolshoot duurt 1,5 uur, levert gemiddeld 125 onbewerkte foto’s (allen digitaal aangeleverd via wetransfer) en 10 bewerkt (na selectie van de klant). Zelf kies ik bovendien twee previews die ik altijd dezelfde dag nog probeer te bewerken en aan te leveren. Deze twee foto’s zijn kosteloos.

Fotoshoot in sportschool

Een andere sportschool is ook mogelijk indien je hiervoor zelf afspraken kunt maken met het management. Het voordeel van een sportschool is dat alles aanwezig is qua materiaal en je automatisch een “fitness-achtergrond” hebt. Een sportschool of buitenlocatie is makkelijker als model om in te poseren omdat je meer om je heen hebt waarmee je kunt werken.

Fotoshoot op locatie

Heb jezelf een sportschool of andere locatie in gedachten? Photoshoots op locatie zijn mogelijk. Hiervoor moet alleen rekening gehouden werden met een kilometer vergoeding van €1,- per kilometer (inclusief vergoeding reistijd!) waarbij de eerste 10 kilometer gratis is. Ligt de locatie dus op 40 kilometer van mijn woonplaats Purmerend dan ben ik ruim een uur tijd kwijt aan reizen. Je betaalt dan als kilometervergoeding 2×40 (heen en weer) – 10 x €1 = €70.

Videoshoot

Een toffe promovideo maken? Je kunt bij mij ook terecht voor verschillende filmproducties van fitness tot fantasie. Ik steek hierbij veel aandacht in het bedenken van mooie shots, maar vooral ook veel tijd achteraf om het op muziek en met diverse effecten te maken tot een toffe promo. Standaard duren deze precies 1 minuut (max. lengte op Instagram). De kosten hiervan bedragen 200 euro.

Combinatie videoshoot en fotoshoot

Tot slot kan je er ook voor kiezen voor een combinatie van zowel een video als een fotoshoot. Voor beiden wordt dan een uur gebruikt. In plaats van zo’n 125 onbewerkte foto’s zal je dan op ongeveer 70 onbewerkte foto’s uitkomen, 5 bewerkte + 2 previews en natuurlijk een mooi filmpje geheel gemonteerd voor social media. De kosten hiervoor bedragen 275 euro.

Voorbeelden vind je onder ‘videoshoots’ op mijn website.

Tijden

Kijk op de pagina check beschikbaarheid om mogelijke data voor shoots te bekijken. Heb je een datum in gedachten, dan kan je die aan mij voorleggen via het contactformulier.

Contact:

Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina of via:

Email: kenneth@kenneth-fotografie.nl

Kenneth-fotografie.nl is een onderdeel van Nwosu Productions. Kvk-nummer: 63896761


 

Rechten

U ontvangt alle geselecteerde (bruikbare) beelden rechtenvrij m.u.v.: verkoop aan derden & billboard of grote reclame-uitingen.

Auteursrecht:

Het auteursrecht van de gemaakte foto’s berust bij wet bepaald bij de fotograaf. Klanten krijgen de licentie om deze foto’s te gebruiken. Het type gebruik kan verschillen per licentie. Bij Kenneth Fotografie houdt deze licentie in dat je de foto’s naar eigen inzicht kunt gebruiken met uitzondering van commercieel gebruik door derden. De kosten van deze licentie zijn bij de op de site vermelde kosten voor een shoot inbegrepen.

Je kunt bijvoorbeeld dus niet je foto’s aan Nike verkopen voor een grote marketing campagne of te koop aanbieden op stock portfolio sites. Wel kan je deze gebruiken voor je eigen promotionele doeleinden.

Overdragen van het auteursrecht is wettelijk mogelijk, maar ongebruikelijk voor fotografen. Wel kan je een licentie kopen om de foto’s ook aan derden te mogen verkopen. Hiervoor gelden aparte prijzen, afhankelijk van het type shoot.

Persoonlijkheidsrecht:

De fotograaf behoudt ook het persoonlijkheidsrecht. Dat betekent onder andere dat ik bezwaar kan maken als anderen het werk verminken of aantasten, het een andere naam geven of er de naam van iemand anders (die van henzelf bijvoorbeeld) bij zetten.

Formeel houdt dit ook in dat ik bezwaar kan maken als iemand bijvoorbeeld een Instagram filter gooit over een foto waar een uur nauwkeurige nabewerking zat (denk aan 30 lagen in photoshop). Hoewel dat voelt als iemand die om ketchup vraagt in een 5 sterren restaurant, doe ik daar zelf niet moeilijk om. Ik vraag in dat soort gevallen echter wel duidelijk te maken dat alleen de originele foto van mijn hand was en de bewerking zelf gedaan is.