Bruidspaar fotoshoot met Cheila en Thays

Bruidspaar fotoshoot met Cheila en Thays

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen zaterdag deed ik een bruidspaar fotoshoot met het kersverse bruidspaar Cheila en Thays. Hierbij de resultaten.

Bruidspaar fotoshoot met Cheila en Thays

Met Cheila heb ik over de laatste 5 jaar al meerdere shoots. Van studio en gym shoots, tot beach shoots, een bloesemshoot, een bar shoot en een mega koude buiten shoot in lingerie op een avond in januari.

Vorige maand stapte Cheila in het huwelijksbootje met Thays. Op de dag zelf zat ik al volgeboekt, maar vorige week deed ik alsnog een fotoshoot met het kersverse bruidspaar.

Mooie locatie, iets mindere omstandigheden

Ik had gehoopt op een mooie golden hour en had de shoot daarom om 19:00 ingepland. Hoewel het wel droog was, was het echter erg grauw met een saaie grijze lucht. Erg jammer want daardoor miste ik een groot deel van het warme effect dat ik in de foto’s wilde zien. Je kunt dit oplossen met gele gel voor je flitsers, maar dat vond ik in het verleden altijd een onnatuurlijk overkomen.

Ook is het meestal geen goed begin van de shoot als je een van je modellen bij aanvang van de shoot door een bij wordt gebeten. Gelukkig is Cheila een bikkel en konden we nadat de ergste pijn wat gezakt was, aan de bak.

Paar bonus foto’s

Omdat ik de outfit die Cheila aanhad bij aankomst ook tof vond, hebben we daar ook nog een paar foto’s in geschoten.

Hierbij de eerste previews van de shoot. Binnenkort meer van deze leuke shoot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *