Calisthenics photoshoot in Amsterdam

Calisthenics photoshoot in Amsterdam

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag had ik een calisthenics photoshoot met een toffe crew in Amsterdam. Het was weer eens een leuke afwisseling. 

Calisthenics photoshoot

Een tijdje geleden werd ik door Melanie Driessen. Of het me leuk leek om een foto-/videoshoot te doen met haar en de groep waarmee ze calisthenics doet. Het leek me een leuke afwisseling. Calisthenics is natuurlijk heel anders dan een normale fitness shoot (ook al wordt het ook wel ‘street fitness genoemd’). De actie is bijvoorbeeld belangrijker dan de shape van de uitvoerder. Bovendien is de actie sneller waardoor je goed moet bedenken wat zich leent voor foto’s en wat beter tot zijn recht komt op film. Met zo’n grote crew en zoveel actie was het dus ook een kwestie van snel de juiste shots kiezen.

Ik vroeg Ulrich Esajas of hij zin had om mee te gaan. Er was toch teveel actie voor mij om alleen vast te leggen. Het maakte de dag alleen maar gezelliger.

Video

Normaal weet ik van tevoren zo’n beetje welke shots ik allemaal wil filmen. In dit geval moest ik natuurlijk eerst zien tot welke kunsten de leden van de groep in staat waren. Vervolgens snel bedenken hoe dit vast te leggen.

Ik had m’n hoverboard weer eens meegenomen om vloeiende shots te kunnen maken.

Hierbij de eerste foto’s van de shoot. Het filmpje volgt nog.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *