Cosplay fotoshoot met Norene

Cosplay fotoshoot met Norene

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren deed ik een cosplay fotoshoot met Norene op de NDSM Werf. Norena had drie verschillende cosplays en we hadden dus genoeg te schieten. 

Cosplay fotoshoot met Norene

Ik zit de laatste maanden iedere dinsdag op kantoor in Amsterdam. Samen met een partner werkend aan een nieuwe frisdrank die wij binnenkort op de markt brengen (o.a. geen suikers en cafeïne, 20 gram whey. Iedere dinsdag zit ik volledig in de gamer/superhero/cosplay sfeer. Ons label Damn Good Nutrition richt zich qua marketing namelijk op de superheroes in onze doelgroep. Mensen die graag in de rol kruipen van personages die ze leuk vinden. Of dat nu middels cosplay, gamen of een bezoek aan de bioscoop voor de nieuwste film van Marvel is.

Als fotograaf vind ik deze doelgroep ook erg interessant. Ik werk erg graag met modellen die qua styling graag hun fantasie laten werken en deze durven uit te leven.

De shoot van gisteren was dan ook perfect gepland. Ik hoefde vanaf kantoor nog geen drie minuten op de motor te rijden om de NDSM Werf te bereiken. Daar ontmoette ik Norene die drie verschillende outfits mee had genomen. Twee cosplays in het thema van spiderman; Spidey zelf en Wren Casey uit Spiderman Multiverse. De derde cosplay was van het karakter 2B uit Nier Automata.

Ik had gekozen voor de werf omdat je dan eventueel alles in de loods kunt schieten als het weer tegenzit. De loods zelf was bovendien handig omdat Norena daar genoeg mogelijkheden had om de doeken op te hangen waarin ze haar acrobatisch kunsten uitvoert.

Het bleek echter een stralende dag en we begonnen daarom met de 2B outfit om de mooie zonsondergang mee te pakken. Toen de zon zo goed als onder was, gingen we de loods zelf in. Daar schoten we de beide Spiderman outfits.

Foto’s cosplay shoot

Hierbij de eerste foto’s van de shoot. Meer volgt binnenkort.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *