Fitness fotoshoot Evelien Nellen en Martine van Pelt

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren deed ik een photoshoot met de zusjes Evelien Nellen en Martine van Pelt bij Big Gym Hof van Zaen. In Nebbia gear natuurlijk. 

Evelien Nellen en Martine van Pelt

Onlangs kreeg ik kleding uit de nieuwe lijn van Nebbia binnen. Ik nodige dan ook Nebbia athlete Evelien Nellen uit voor een photo en video-shoot. Die had het leuke idee haar zusje mee te nemen wat het nog interessanter maakte want ‘fit sisters’ zijn natuurlijk tof om te schieten.

Geplande locatie was het skatepark A8, maar het leek me leuk ook een deel te schieten in een dichtbij gelegen gym. Zo kwam ik uit op Big Gym (Hof van Zaen). Een toffe en grote gym waar we dan ook uiteindelijk het grootste deel van de shoot geschoten hebben alvorens naar buiten te gaan.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *