Fashion en fitness fotoshoot met Rowie Koers

Fashion en fitness fotoshoot met Rowie Koers

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen zaterdag had ik opnieuw een fotoshoot met Rowie Koers. Ditmaal waren we in het skatepark voor een fashion en fitness fotoshoot. 

Fashion en fitness fotoshoot met Rowie Koers

Ik heb vorig jaar al een fotoshoot gedaan met Rowie. Toen nog in de crossfit box. Voor deze shoot koos Rowie voor het skatepark als locatie, geïnspireerd door de foto’s die ik recent heb geplaatst van andere shoots op die locatie (met de WBFF en Maaike Edelweis).

We hadden vroeg in de ochtend afgesproken omdat ik nog een tweede shoot gepland had staan in de middag op een andere locatie. Het skatepark was niet bepaald op zijn mooist helaas. Blijkbaar was er een leuk feestje geweest een van de voorgaande avonden. Om de één of andere reden verliest een plek zijn charme als je moet oppassen niet in gebroken bierflesjes of kots te stappen. Gelukkig is de locatie echter groot genoeg en hoef je op de foto’s niets terug te zien van de mindere omstandigheden.

Rowie had naast fitness kleding ook een paar toffe urban outfits mee die ik fantastisch vond passen in het thema. Als fitness fotograaf wordt ik er altijd erg blij van als mensen veel aandacht besteden aan de styling. Als fitness fotograaf moet ik ook vaak uitleggen dat fitness fotografie voor mij veel meer is dan foto’s van oefeningen in een sportschool. Van dit soort shoots wordt ik dan ook altijd erg vrolijk.

Previews fashion en fitness fotoshoot

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *