Gym shoot met Annemiek Stuip

Gym shoot met Annemiek Stuip

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren deed ik een leuke gym shoot met Annemiek Stuip in de sportschool in Purmerend. Hier zie je alvast een paar previews. 

Gym shoot met Annemiek Stuip

Ik kwam Annemiek’s profiel een paar weken geleden tegen toen ze reageerde op een foto die ik had gedeeld. Toen ik die benen zag, dacht ik meteen ‘die moet ik schieten’. Dus nam ik contact op en de shoot was al snel gepland.

Gisteren gingen we aan de slag bij Back2Basic Purmerend waar ik net klaar was met de shoot van Jackie. We hadden niet veel gepland van wat we zouden schieten. We hadden alleen wat voorbeelden van kleding doorgenomen. Voorafgaand aan de shoot kon ik aan de hand van de meegenomen kleding wel bedenken wat voor shots ik daarmee wilde maken.

Een goed voorbeeld was het ‘cute but psycho’ t-shirt. Toen ik het shirt zag, bedacht ik me dat ik toevallig twee zwaarden bij me had (wat gek genoeg niet zo heel vreemd is voor mij).  Een daarvan is een tamelijk overdreven groot zwaard uit een Japanse anime. Aanvankelijk schoten we die foto’s in de gym, maar dat deed het plaatje geen recht. Dus verplaatsten we ons naar een voetgangerstunneltje vlakbij de sportschool. Daar heb ik wel vaker geschoten, maar nooit wanneer het zo donker was dat mijn camera het model niet kon vinden. Handmatig scherpstellen dus terwijl je zelf het model ook nauwelijks ziet en dan achteraf op de foto kijken wat het resultaat is wanneer de flitsers hun werk gedaan hebben.

Foto’s Annemiek Stuip

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *