Studio fotoshoot met Charissa Steinmeier

Studio fotoshoot met Charissa Steinmeier

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag had ik een leuke studio fotoshoot met Charissa Steinmeier. We begonnen in de studio, maar schoten ook in de gym en buiten. 

studio fotoshoot met Charissa Steinmeier

Vandaag deed ik een studio fotoshoot met Charissa Steinmeier. Het grootste deel van de shoot had ik gepland in de sportschool waar ik weer een deel had ingericht als studio.

Van tevoren was ik ook al van plan bij een nabijgelegen tunneltje te schieten. Toen ik tussendoor de zonsondergang zag, besloot ik die ook meteen mee te pakken. Het was even haasten met de zo’n die achter de bebouwing dreigde te zakken, maar we hebben de shots.

Veel variatie

Voor een paar foto’s zijn we in het sportschool gedeelte zelf aan de slag gegaan.  Zo’n incline bench en dumbell rek blijven handige props, zelf als je helemaal niet met een fitness shoot bezig bent.

Het tunneltje blijft een handige locatie in de buurt van de sportschool. Een simpele, vrij neutrale locatie met trappen die voor de nodige variatie zorgt.

Zo hadden we een groot aantal outfits op een groot aantal locaties. Altijd mooi als je zoveel variatie in één shoot hebt.

Foto’s

Ik stond weer te popelen om met de foto’s aan de slag te gaan dus de door ons beide gekozen foto’s waren al snel bewerkt.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *