Fotoshoot voor een reality tv programma

Fotoshoot voor een reality tv programma

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week was ik op een bijzondere locatie om een fotoshoot te doen met deelnemers aan een reality tv programma. 

Fotoshoot voor een reality tv programma

Het was een leuke ervaring om een shoot te doen die door duizenden live gevolgd kon worden via live streams op internet en een paar dagen later op tv werd uitgezonden.

Best spannend natuurlijk. Daarom had ik Ulrich Esajas gevraagd me te vergezellen. Zo reden we vorige week donderdag naar het afgesloten terrein in Laren. Na uitleg van de regels door de redactie en voorzien van een zender voor het geluid, konden we het terrein zelf op op onze modellen te ontmoeten.

Voor de shoot was ik uitgenodigd door Alexandra die in het verleden deel heeft genomen aan bodybuildwedstrijden. Voor deze shoot waren zij en twee andere deelnemers al enige tijd aan het diëten. Ook zouden we twee andere deelnemers fotograferen, maar dan niet zozeer in fitness thema.

Regen, regen en nog eens regen

Voor zo’n bijzondere shoot wil je natuurlijk je gebruikelijke kwaliteit van werk laten zien. Daarbij ben je altijd afhankelijk van de locatie en omstandigheden. Balen dus dat het de hele dag regende want ik wilde vooral buiten op het terrein schieten.

Gelukkig was het podium op het terrein overdekt én had deze een zwarte achtergrond. Precies wat ik nodig had voor de fitness foto’s.

Daarna begon het iets minder te regenen en konden we toch nog op een paar andere plekken op het terrein schieten die mij een mooie achtergrond leken. Bijvoorbeeld een telefooncel en door klimop overwoekerde bomen. Ook de grauwe lucht zelf was een mooie toevoeging.

Foto’s

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *