Ginger forrest shoot

Ginger forrest shoot

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Het leek me al een tijdje leuk om een shoot in het bos te doen met drie roodharige modellen. Afgelopen maandag kon ik de plannen voor de ‘ginger forrest shoot’ in de praktijk brengen. 

“Ginger forrest shoot”

Voor deze shoot nodigde ik Shannen, Marloes en Suzanne uit. Allen modellen waarmee ik al eerder heb samengewerkt, maar nog nooit in deze combinatie. In verband met de twijfelachtige weersvoorspellingen en de jurken (die de modellen niet echt mobieler maakte) koos ik voor een praktische lokatie. Bij het Purmerbos hoef je geen grote stukken te lopen vanaf de auto naar de shoot locatie. Wel zo handig als je mogelijk tussen buien door moet schieten.

Uiteindelijk bleek het echter prachtig weer en kregen we het zelfs voor elkaar om te klagen over de warmte.

De dames konden zich omkleden bij Purmerend Legend Manor International Equestrian School. Deze ligt vlak naast het stuk bos waar ik graag shoots doe. Daar waren we natuurlijk erg blij mee. Dat is een stuk makkelijker dan omkleden in het bos.

Terwijl ik dit type besef ik me dat ik ook gefilmd heb en daar dus snel mee aan de slag moet. Hierbij in ieder geval alvast wat foto’s die we geschoten hebben.

Foto’s ginger forrest shoot

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *