Prijzen, tijden en locatie

Prijzen, tijden en locatie

Hier tref je de prijzen en locatie voor een fotoshoot met Kenneth-Fotografie.nl. Deze prijzen gelden voor photoshoots die worden aangevraagd vanaf 21 september 2016.

Zie ook: Hoe verloopt een shoot?

Standaardtarief: € 200,- 

  • 2 uur in studioDSC_4157wm
  • gemiddeld 200 onbewerkte foto’s
  • Inc.gebruik van props als gewichten, curlstang, halterbankje etc. in geval van fitness fotografie.
  • Inc. alle communicatie voorafgaand en na de shoot
  • Aantal foto’s na selectie nabewerking:10 plus 2 extra welke ik zelf kies en op dezelfde dag aanlever als preview.
  • Extra foto’s laten bewerkten: 10 euro per foto

*De reguliere nabewerking is het verbeteren van belichting, kleuren, helderheid en huidcorrecties (egaliseren, puisten en plekjes verwijderen etc.). Ik probeer altijd uit iedere foto het meeste te halen. Soms is dit lichte bewerking, andere keren creëer ik een heel andere wereld rondom het model. Dit gebeurt meestal in overleg, maar soms kan ik tijdens het bewerken geïnspireerd raken:) In veel gevallen kan dit het verschil zijn tussen een schets en een eindresultaat.

Voor de zogenaamde specials (geheel vervangen achtergronden en andere effecten) gelden aparte tarieven in overleg.

Photoshoot in sportschool

Wil je een photoshoot doen in een sportschool dan is dat mogelijk. Hiervoor heb ik een overeenkomst met sportschool Back2Basic in Purmerend. Het tarief hiervoor bedraagt 200 euro voor een shoot van 2 uur, plus minus 200 onbewerkte foto’s en 10 bewerkte foto’s.
Toekijkende omstanders kan lastig zijn als je je hierdoor minder vrij voelt tijdens het poseren. Daarom is het ook mogelijk buiten de openingstijden van Back2Basic een shoot te doen. De kosten hiervan zijn 225 euro all incl. ivm huur van de sportschool

Ook kan er geschoten worden in een Crossfit box in Purmerend. Latinsports heeft een rauwe, hard core uitstraling. Shoots in de crossfit box zijn altijd buiten de lestijden, kosten 200 euro, voor een shoot van 2 uur, ongeveer 200 onbewerkte foto’s en 10 bewerkte foto’s. Extra foto’s na laten bewerken is mogelijk voor 10 euro per foto.

 

Photoshoot op locatie

Heb jezelf een sportschool of andere locatie in gedachten, geen probleem. Photoshoots op locatie zijn mogelijk. Hiervoor moet alleen rekening gehouden werden met een kilometer vergoeding van €1,- per kilometer (inclusief vergoeding reistijd!) waarbij de eerste 10 kilometer gratis is. Ligt de locatie dus op 40 kilometer van mijn woonplaats Purmerend dan ben ik ruim een uur tijd kwijt aan reizen. Je betaalt dan als kilometervergoeding 2×40 (heen en weer) – 10 x €1 = €70.DSC_9482wm

U ontvangt alle geselecteerde (bruikbare) beelden rechtenvrij m.u.v.: verkoop aan derden & billboard of grote reclame-uitingen.

Tijden

Kijk op de pagina check beschikbaarheid om mogelijke data voor shoots te bekijken. Heb je een datum in gedachten, dan kan je die aan mij voorleggen via het contactformulier.

Locatie studio:

Flexplek Purmerend

Kwadijkerkoogweg 16

1442 PZ PURMEREND

Contact:

Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina of via:

Mobiel: 06-15303838

Email: kenneth@kenneth-fotografie.nl

Kenneth-fotografie.nl is een onderdeel van Nwosu Productions. Kvk-nummer: 63896761