Roy van Loon

Facebooktwittergoogle_plusrsstumblrinstagram

Ron van Loon behaalde vorige maand de eerste plaats op het NK Bodybuilding in de klasse Men’s Physique. Nu is hij in voorbereiding op deelname aan het WK. 

Roy van Loon

We deden de shoot na de succesvolle deelname van Roy aan het NK bodybuilding. Locatie was de crossfit box die ik als vaste studio gebruik. Daar kan ik meerdere kanten op, van fitness tot casual en andere thema’s. De muren zijn kaal en dus neutraal, met uitzondering van de kleur die ik dan ook regelmatig aanpas in de nabewerking.

De blauw en groen gekleurde achtergrond bereik ik met een rook en strategisch geplaatste flitsers met kleurfilters. Altijd een makkelijke manier om voor een spectaculaire achtergrond te zorgen. Daarbij moet je wel weten hoe je de rook plaatst en zorgt dat deze op de juiste plek blijft hangen (achter het model en niet voor het model).

Na het gedeelte binnen hebben we buiten voor de deur nog wat foto’s gemaakt voor de variatie. Schrikmomentje was toen de wind mijn nieuwe flitsers en statief omwaaiden. Toen ik electronica zag vliegen dacht ik het verkloot te hebben. Gelukkig bleek deze afkomstig van een relatief goedkope receiver die ik alleen als koppelstuk gebruikte. De flitser zelf was gelukkig onbeschadigd. Weer een leermomentje dus, verzwaren dat statief!

Foto’s Roy van Loon

 

Facebooktwittergoogle_plusreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *