Star Wars photoshoot met Amy als “Slave Leia”

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Star Wars photoshoot met Amy Swart als “Slave Leia” en ik zelf als Ken no Su.

Star Wars

Ik ben een grote fan van Star Wars. Het is de enige film(reeks) die ik talloze keren gezien heb. In mijn kindertijd wilde je als jongen Superman, He-man of een Jedi zijn. Of een robot die in auto’s verandert, maar dat was natuurlijk een beetje een lastige keuze als carrière.

Carrie/Leia TributeKN1_5457wm

Een paar maanden geleden tijdens de voorbereiding op de Harley Quinn shoot, zag ik op de site van Funidelia.nl de outfit van “Slave Leia” (iedere echte fan ziet dan al Leia voor zich, liggend voor de voeten van Jabba the Hutt). “Die moet ik schieten”, dacht ik. Met die outfit kan ik immers Star Wars en fitness samenbrengen (anders dan de meer bedekkende kleding die voor de rest gedragen wordt in de films).

Toen ik kort daarop een fitness photoshoot deed met Amy Swart, dacht ik “ik heb m’n Leia gevonden”. Omdat Amy volgende maand weer op het podium staat tijdens een bikini-fitness wedstrijd en nu dus goed in de voorbereiding zit qua shape, hebben we afgelopen zondag gekozen voor de shoot.

Het was natuurlijk erg vervelend nieuws dat Carrie Fisher, die de rol van Leia vertolkte in de films, op 27 december vorig jaar overleed. Daarmee is deze shoot dan ook een soort tribute geworden.

Kort filmpje van de shoot en het resultaat

Foto’s

KN1_5634wm

Het kwam dus erg goed uit dat Ulrich er weer bij was om te helpen. Met de koppelshots of solo’s van mij, maar ook met de rook waarmee we werkten voor sommige foto’s.

Previews

Ik heb een heleboel mooie foto’s geschoten en het zal dus wel even duren voordat ik die allen heb nabewerkt. Ook zal het filmpje wat meer werk worden gezien ik daarbij ook wat nieuwe special effects wil uitproberen. Hier zullen tot die tijd de foto’s die ik al gedaan heb, geplaatst worden.

 

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *