Waterval fotoshoot Brownsberg Suriname

Waterval fotoshoot Brownsberg Suriname

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Tijdens ons bezoek in Suriname gingen we onder andere de Brownsberg op om daar foto’s te maken bij waterval Irene.

Brownsberg Suriname

Brownsberg Suriname zullen we nooit vergeten. Niet alleen vanwege de foto’s die we op deze prachtige locatie hebben gemaakt, maar ook vanwege beelden die bewust niet zijn vastgelegd. Beelden van mijn vrouw voor wie de klim op de terugweg de grootste fysieke inspanning was die ze in decennia verricht heeft. Van tevoren had ik nog gezegd:”Neem echt alleen de essentiële zaken mee”. Toegegeven: “essentieel” voor een fotoshoot is heel anders dan essentieel voor het beklimmen van een berg. Maar ook voor de fotoshoot vond ik dat haar rugtas te zwaar beladen was.

Op de heenweg naar de waterval ging het nog prima. Allicht, dat was bergaf. Het ging zo goed dat we vol overtuiging kozen naar de verste waterval te lopen. Op de terugweg mocht ik die tas echter de berg op dragen. Het was maar goed dat we op een berg in de middle of nowhere zaten want het gevloek en gehuil van mijn vrouw was waarschijnlijk kilometers ver te horen.

Irene waterval

De Irene waterval was echter alle moeite waard. Het schieten zelf was nog wel een uitdaging. Mijn flitser op statief in een stroom plaatsen en hopen dat deze niet valt. Verplaatsen door het water op gladde keien en hopen dat je zelf niet valt. Ook als model is het natuurlijk niet de makkelijkste plek. Dat ondervond ik voor de enkele foto’s waarop ik zelf poseerde. Man wat was dat water koud.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *