Bastiaan en Negin

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren was ik bij Fitness 365 in Ter Aar voor een shoot met Bastiaan en Negin. Volgende week doen zij mee aan hun eerste competitie bij de Enercup 2016. Een mooie aanleiding voor een shoot. 

“Voor het nageslacht”

Mensen die mee hebben gedaan aan een fitness/bodybuildwedstrijd weten hoeveel dit fysiek en mentaal vereist. Vaak is het dan ook een kwestie van een keer gedaan te hebben. Je weet dan dat je de fysiek die je op het podium laat zien, mogelijk maar eens in je leven zult bereiken. Dan wil je dat natuurlijk goed vast laten leggen voor het nageslacht. Precies met die missie reed ik gisteren naar Fitness 365 in Ter Aar (“ter waar?”), vlakbij Alphen a/d Rijn. Het blijft als fitness fotograaf altijd een grote verantwoordelijkheid, maar mijn inzet is altijd het best mogelijke resultaat te behalen en plaatjes te schieten waar zowel klant als ik trots op kunnen zijn.

Het was een leuke shoot en ik mag wel zeggen:”Missie geslaagd”. Ik heb al vaker aangegeven het leuk te vinden koppels te schieten en dit was zeker geen uitzondering. Volgende week ben ik er natuurlijk ook weer bij op de Enercup en kan ik ook dat hoofdstuk aan onderstaande foto’s toevoegen.

Previews

kn1_5222wm kn1_5244wm

Ik had deze shot al een paar maanden in gedachten, maar had daarvoor een kabelmachine nodig die instelbaar is op verschillende hoogten. Mazzel voor Bastiaan dat deze er stond in Ter Aar kn1_5355wm

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *