Beach photoshoot met Ichelle

Beach photoshoot met Ichelle

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vanavond deed ik de eerste beach photoshoot van het jaar. Het model voor deze shoot was Ichelle.

Beach photoshoot

Met het mooie weer van de afgelopen dagen bedacht ik me dat het een mooie gelegenheid was voor de eerste beach photoshoot van het jaar. Voor deze gelegenheid nodigde ik Michelle uit.

Ik koos weer voor een van mijn favoriete plekjes voor strand fotoshoots. Een mooi natuurgebied met een meer. Minder wind dan aan de kust en warmer water, hoewel warmer. Het was nog behoorlijk koud waardoor we het aantal foto’s in het water beperkt hebben gehouden.

Foto’s

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *