Beach shoot met Anna Mary

Beach shoot met Anna Mary

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week was ik op het strand van het Twiske voor een beach shoot met Anna Mary Peterson. Eén van de ambassadors voor Damn Good Nutrition. 

Beach shoot met Anna Mary

Met Anna heb ik inmiddels al meerdere fotoshoots gedaan zoals in de crossfit box en bij Cafe De Heeren. Toen ik zag dat zij nu in shape is voor een bikini-fitness wedstrijd op Malta over een paar weken, nodigde ik haar meteen uit voor een beach shoot. Als Damn Good ambassador zou zij toch al een shoot krijgen en dit leek mij de perfecte timing voor een beach shoot.

We spraken af op de plek waar ik de meeste strand shoots doe, het Twiske. Natuurlijk maakten we ook een paar foto’s met het Damn Good blikje ter promotie.

Het was weer een erg mooie shoot onder mooie omstandigheden en Anny Mary met een fantastische shape.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *