Beach shoot met Marta in het Twiske

Beach shoot met Marta in het Twiske

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen week was ik meerdere keren in Het Twiske aan het werk. Zo ook voor een beach shoot met Marta. Het was weer een mooie avond met mooie plaatjes als resultaat. 

Beach shoot met Marta in het Twiske

Het was waarschijnlijk de laatste week van het jaar waarin je een model langer dan een paar minuten in het water kunt laten poseren. Ik denk dat ik er met drie verschillende shoots wel het meeste uitgehaald heb. Daarmee was het met 10 shoots in een week wel een beetje druk, maar ik ben blij dat ik er toch van geprofiteerd heb.

Een van de beach shoots was met Marta waarmee ik al eens eerder een fitness shoot in de sportschool heb gedaan naar aanleiding van haar deelname aan de Enercup.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *