Bodybuild fotoshoot met Esther Hartsinck

Bodybuild fotoshoot met Esther Hartsinck

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een bodybuild fotoshoot met Esther Hartsinck. We legden haar wedstrijdshape vast in een shoot in en rond de sportschool.

Bodybuild fotoshoot met Esther Hartsinck

Toen we vorige week met de shoot bezig waren in de gym zag ik, net als een paar dagen eerder, dat er buiten een mooie laaghangende zon scheen. Het zou niet de laatste keer zijn deze week dat we spontaan besloten een deel buiten te schieten.

Ik koos onder andere voor een stukje open terrein vlak naast de sportschool met hoog gras. Het bood het juiste uitzicht op de laag hangende zon en gaf een beetje het gevoel van een Afrikaanse steppe. Esther paste perfect in dat plaatje.

Meer dan 30 jaar geleden zat ik op dezelfde plek op de schoolbank. Vorig jaar brandde mijn oude basis school echter af, een overwoekerd terrein achterlatend. Dat gold niet voor de tegenoverliggende basisschool. Die ging natuurlijk net uit toen Esther met uitzicht op de deur, tien meter verder stond te poseren. Jammer dat ik geen foto van de kijkende mensen achter me heb gemaakt.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *