Bodybuild photoshoot Amsterdam Centre Annemiek

Bodybuild photoshoot Amsterdam Centre Annemiek

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren een leuke bodybuild photoshoot met Annemiek Stuip in het Centrum van Amsterdam. Precies toen de zon een paar uur doorbrak. 

Bodybuild photoshoot Amsterdam Centre Annemiek

Annemiek stond afgelopen weekend op het podium van de William Bonac Classic in Amsterdam. Ik was ook aanwezig als een van de officiële fotografen. Ook nu wilden we haar shape in een shoot vastleggen.

We hadden echter al een keer in de sportschool in Purmerend geschoten en onlangs nog in de NDSM Loods. Ik dacht ook al de laatste buitenshoots dit jaar geschoten te hebben in verband met het weer. We planden nu echter slechts één dag vooruit en bleken daarmee net de laatste mooie dagen in november mee te pakken. Uitgerekend op het moment dat we ‘on set’ verschenen, brak de zon enkele uren door.

Zo kon Annemiek gewoon in kleding voor een fitness thema poseren in een week waarin het ook nog gevroren had.

Amsterdam Nieuwmarkt

Net als de vorige city shoot met Shirley besloot ik af te spreken bij Nieuwmarkt. Dat is makkelijk bereikbaar, ligt mooi centraal en geeft goed het karakter van de stad Amsterdam weer. Bovendien hoef je maar een paar meter vanaf Nieuwmarkt af te bewegen om wat rustigere straten en bruggen te vinden.

Na wat koffie bij een cafe waar Annemiek ook kon omkleden, gingen we aan de slag. Hier zie je het resultaat.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *