Boudoir fotoshoot met Annemiek

Boudoir fotoshoot met Annemiek

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een mooie boudoir fotoshoot met Annemiek bij het Burggolf Purmerend. Hierbij het resultaat van weer een leuke shoot. 

Boudoir fotoshoot met Annemiek

Samen met een vriendin nam Annemiek contact op voor een boudoir fotoshoot. Ik stelde zelf een hotel voor als locatie. Hotelkamers lenen zich altijd mooi voor boudoir fotoshoots dank zij het interieur.

Ik vroeg wel van tevoren om een hotelkamer op de begane grond met uitzicht het zuiden. Zo kon ik mooi het zonlicht door de gordijnen kon vastleggen. Toen de zon achter de wolken verdween heb ik mijn flitser gewoon buiten de kamer geplaatst en naar binnen laten flitsen. Om die reden vroeg ik om een kamer op de begane grond.

Dit was een shoot die ik niet een jaar of 5 geleden had moeten doen. Ik had er namelijk al mijn ervaring voor nodig om snel te switchen tussen totaal verschillende type belichtingen. Van volledig natuurlijk licht tot foto’s die vooral door de flitsers belicht werden en de combinatie van beide. Ik was dan ook erg blij dat alles vrijwel in één keer lukte en er precies uitkwam zoals ik wilde.

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *