Boudoir shoot met Lysanne

Boudoir shoot met Lysanne

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Lysanne is finaliste in de Mrs Netherlands Universe 2020. Afgelopen zaterdag deden we o.a. een boudoir shoot. 

Boudoir shoot met Lysanne

Voor haar deelname aan de Mrs. Netherlands Universe 2020 wilde Lysanne een promo video maken. Enerzijds wilde ze graag voor een boudoir-thema gaan, anderzijds wilden we haar moederschap en haar woonomgeving benadrukken. Ik stelde voor het in twee filmpjes op te delen: Een boudoir-gedeelte thuis en het andere deel met haar zoontje samen aan de Zaanse Schans.

Hoewel het alleen om video ging, had ik me toch al voorgenomen ook wat foto’s te schieten. Ik doe niet zoveel boudoir en vond het mooi aan mijn portfolio toe te voegen. Het thema was echter niet de uitdaging. Ik had mezelf voorgenomen alleen met natuurlijk licht te werken. Voor films ben ik dat gewend, maar foto’s schiet ik in meer dan 99,9% van de gevallen met flitslicht al dan niet aangevuld met natuurlijk licht. Omdat ik een beetje eng vond om ‘ongewapend’ naar de shoot te gaan, had ik mijn flitsers wel meegenomen. Hierbij mezelf dus wel een verbod opleggend om deze daadwerkelijk te gebruiken.

Als locatie voor de boudoir shoot hebben we verschillende opties bekeken. Uiteindelijk hebben we bij Lysanne thuis geschoten gezien dit zich uitstekend leende voor het thema.

Voor de films gebruik ik normaal muziek uit een speciale database die rechtenvrij is. Deze muziek hoorde ik echter tijdens een Netflix serie. Volgende maand schijnt het nummer uit te komen op een album. Voorlopig lijk ik ermee weg te komen het te gebruiken als achtergrondmuziek. Mooi, want ik vond het perfect passen in het thema.

Foto’s boudoir shoot

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *