City fitness photoshoot met Caroline Sakkers

City fitness photoshoot met Caroline Sakkers

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een city fitness shoot midden in het centrum van Amsterdam met Caroline Sakkers. Het was weer een hele ervaring temidden van het publiek. 

City fitness shoot met Caroline Sakkers

Dit was een thema dat ik al langer dan twee jaar op de plank had liggen. Ik wilde een gespierd vrouwelijk model midden in een druk centrum fotograferen. Waar ik normaal omstanders weg photoshop, waren de starende blikken van het publiek nu juist een bewust onderdeel van de foto.

Voor dit project heb ik Caroline Sakkers uitgenodigd. Ik kende Caroline nog niet persoonlijk maar heb haar eens gefotografeerd op het podium tijdens de Enercup. Het is natuurlijk best spannend om temidden van het publiek te staan poseren op de Dam of voor Centraal Station. Daarom besloten we te beginnen op een rustiger plekje, namelijk de NDSM werf waar ik een week eerder ook al aan het schieten was.

Naar daar in alle rust ongeveer een uur geschoten te hebben, zijn we naar het centrum vertrokken. Ook daar koos ik eerst voor een wat rustigere gracht. Puur voor het model om al een beetje te wennen aan de blikken van omstanders. Na deze ‘warming up’ zijn we naar de Dam gelopen. Dat was natuurlijk lachen met al die mensen er om heen. Vanaf de Dam zijn we naar Centraal Station gelopen terwijl we ondertussen nog een paar keer stopten voor wat shot.

Al met al een topervaring en super leuke shoot!

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *