Drone foto’s en video op mijn nieuwe site

Drone foto’s en video op mijn nieuwe site

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Bezoek mijn nieuwe site voor drone foto’s en video. Een pagina voor 4k video en panorama foto’s gemaakt met mijn nieuwe drone. 

Drone foto’s

Vorige maand heb ik een nieuwe drone aangeschaft. Na een paar jaar geleden een totaal onhandelbare drone gekocht te hebben, was ik nu klaar voor het betere werk.

Ik kocht een DJI Mini 2 na maanden kijken naar talloze reviews op Youtube. Goed voorbereid dus. Toch bleef de eerste vlucht erg spannend. De eerste crash volgde ook al snel, door eigen stommiteit. Desondanks ben ik super enthousiast over de drone zelf.

Ik kocht het ding vooral voor video, maar na een week kreeg ik door wat een geweldige foto’s ermee gemaakt kunnen worden. Niet alleen dankzij het unieke perspectief die drone foto’s bieden, maar ook enkele super functies van de drone zelf. Zo kan ik heel makkelijk meerdere foto’s laten schieten in verschillende soorten panorama’s. Bijvoorbeeld, mijn favoriet, het perspectief panorama. Feitelijk een rechthoek gevormd door 9 verschillende foto’s. Ik richt de drone waar de middelste foto geschoten moeten worden en de drone kiest zelf richting voor de volgende 8. In Lightroom breng ik de foto’s samen tot 1 foto. Het voordeel hiervan is dat je een veel groter oppervlak kunt bedekken met behoud van kwaliteit.

Als testje deed ik een paar panorama’s van mijn eigen woonwijk die ik plaatste in een lokale Facebook groep. Dat leverde meer reacties op dan ik ooit op mijn werk heb gehad. Het unieke perspectief van de eigen leefomgeving wordt blijkbaar zeer gewaardeerd.

Dronemagic.nl

Omdat ik het zelf bovendien enorm leuk vind om te doen, heb ik inmiddels ook mijn vliegbewijs behaald om ook commerciële opdrachten te kunnen doen. Naast het gebruik van de drone in mijn gebruikelijke werk, wil ik hiermee veel breder gaan werken.

Daarom heb ik dan ook een nieuwe website opgezet die toegewijd is aan de drone foto’s en video’s. Op Dronemagic.nl plaats ik mijn portfolio met shots die onder licentie gebruikt kunnen worden. Ook zullen via deze site mijn diensten als drone piloot geboekt worden. Zie je dus mooie shots die je zou willen gebruiken, neem dan contact op. Alle foto’s op de site zijn slechts een weergave in lage resolutie. De echte foto’s zijn veel groter en gedetailleerder bij het inzoomen.

De site moet nog verder worden uitgebouwd, maar ik was natuurlijk veel te enthousiast om deze niet nu al te delen:)

Een paar voorbeelden van mijn eerste lucht werk:

 

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *