Enercup 2019 foto’s klassen Figure, Women’s Physique en Bodybuilding

Enercup 2019 foto’s klassen Figure, Women’s Physique en Bodybuilding

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Hier vind je de foto’s gemaakt op de Enercup 2019 te Hoogeveen. Dit zijn de foto’s van deelnemers in de klassen Figure, Women’s Physique en Bodybuilding.

Enercup 2019 foto’s klassen Figure, Women’s Physique en Bodybuilding

Let op! Ik ben niet de fotograaf die bij de wegingen aanwezig was en heb dus geen betalingen vooraf ontvangen!!! Dat was een andere fotograaf. Dit misverstand leidt nu helaas tot mensen die foto’s bij mij bestellen en die vervolgens niet willen betalen omdat ze al iemand anders betaald hebben.

Bij deze de foto’s die ik heb van de klassen Figure, Women’s Physique en Bodybuilding m.u.v. de prijsuitreikingen en overalls. Die volgen nog in een aparte post.

De foto’s staan hier in lage kwaliteit met een preview watermerk. Als je foto’s van jezelf in hoogste kwaliteit wilt ontvangen dan kan je de (originele) aan mij doorgeven via kenneth@kenneth-fotografie.nl of via het contactformulier hier op de site.

De eerste 5 foto’s zijn gratis. Overige foto’s zijn 3,50 euro per stuk met kortingen bij grotere afnames.

Facebooktwitterreddittumblrmail
2 comments on “Enercup 2019 foto’s klassen Figure, Women’s Physique en Bodybuilding
  1. P robben schreef:

    Goede middag. Ik heb een vraag heb bij de weging 5 okt in Hoogeveen De Enercup 25 euro betaalt voor 10 foto’s klasse figure en figure master is dat bij jou geweest. Want weet dat niet meer Bij wie ik dat betaald heb. Ging allemaal zo snel.
    Mvg Patricia robben.

    • kwnwosu schreef:

      Andere fotograaf. Ook al in de facebook groep vermeld want een beetje vervelend dat ik allemaal berichten krijg van mensen die denken mij betaald te hebben. Ik doe alles achteraf per bestelling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *