Fantasy photoshoot met Beau, Esmee en Chiara

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vandaag had ik een super leuke fantasy photoshoot met Esmee, Beau en Chiara. 

Fantasy photoshoot

Vandaag was de uitvoering van een leuk project waarvoor ik was uitgenodigd. Een fantasy shoot op een prachtige locatie met drie engeltjes. Mooie kleding, hair, styling en visagie was allemaal geregeld.

Ik heb vriend en fotograaf Ulrich Esajas gevraagd mee te komen, zowel om te helpen maar ook om zelf mooie shots te kunnen maken. Fotograaf Marije Dijkema was ook uitgenodigd voor dit project en zo hoefde dus geen van de drie modellen te klagen over een gebrek aan aandacht. De eerste preview van Marije belooft veel goeds. Leuk en leerzaam om te zien hoe uiteindelijk drie fotografen op verschillende manieren hun visie van schoonheid vastleggen.

De modellen zagen er in ieder geval uit als ware bosnimfen en hadden alledrie al de nodige ervaring wat ons werk weer een stuk makkelijker maakte.

Modellen:

Visagie, haar en styling:

  • Suzanne Vormer-Bonne (Haar en make up Chiara, kleding en organisatie voor dit leuke project waaronder het ontdekken van de mooie locatie die wij angstvallig geheim houden)
  • Jagaira Hagendijk-de Jong (make up Beau en Esmee, haar van Esmee)

 

Foto’s

Het leuke van dit soort shoots is dat je de gelegenheid kunt benutten om verschillende stijlen te proberen. Zowel qua belichting als nabewerking. Ik vond het dan ook niet vervelend om relatief veel foto’s uit de shoot na te bewerken voor publicatie.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *