Body paint shoot met Jessica

Body paint shoot met Jessica

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren had ik een leuke en uitgebreide shoot met Jessica. We deden 4 totaal verschillende thema’s. Eindigend met een body paint shoot. Hierbij de eerste previews. 

Fitness, Damn Good en body paint shoot met Jessica

Jessica is een van de ambassadors voor Damn Good Nutrition. In het verleden schoot ik haar al in voorbereiding op haar deelname aan de Enercup en tijdens de William Bonac Classic.

Voor de shoot van gisteren hadden we verschillende ideeën waaronder een aantal foto’s met body paint. Tamelijk ambitieus gezien het body paint gedeelte zelf al de nodige voorbereiding vergt en dus normaal gesproken niet gecombineerd wordt met andere thema’s.

Ik hield er dan ook flink de vaart in om zeker te zijn dat we genoeg tijd hadden om alles te schieten in de geplande tijd. Dat is uiteindelijk fantastisch gelukt. Het waren totaal verschillende thema’s op verschillende locaties, met verschillende stijlen van belichting en verschillende lenzen. Achteraf was ik blij dat alles precies verliep zoals gepland. Zowel creatief als praktisch.

Voor de foto’s met body paint vond ik zelf erg tof om te doen. Het gaf een erg mooi effect. Helemaal in combinatie met de rookmachine en blauw gekleurde filter om de rook mee te keuren.

Prachtig weer

We begonnen echter binnen met het fitness gedeelte. Vervolgens zijn we buiten verder gegaan met een deel in bikini. Profiterend van het geweldig weer. Net op tijd bedacht ik me dat we ook wat foto’s moesten hebben met de blikjes van Damn Good. Daarna zijn we naar binnen gegaan en met de body paint begonnen.

Voor Damn Good had ik zo uiteindelijk twee totaal verschillende tegenovergestelde foto’s. Met bikini voor die summer vibe, maar ook in handen van ’the ice queen’ in zilveren bodypaint met blauw licht op de achtergrond en in photoshop toegevoegde sneeuw:)

Hierbij het resultaat van deze leuke shoot.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *