Fitness fotoshoot bikini fitness met Marta

Fitness fotoshoot bikini fitness met Marta

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen week deed ik een bikini fitness fotoshoot met Marta Jarnot. Marta had deze shoot gewonnen met haar overwinning op de Enercup 2019. 

Bikini fitness fotoshoot met Marta Jarnot

Zoals je misschien al aan de vele recente foto’s van bodybuild-wedstrijden op de site hebt kunnen zien, ben ik weer bij de Enercup geweest. De enige wedstrijd in Nederland waar ik ieder jaar naartoe ga (al wordt de William Bonac Classic ook al een traditie).

Ook dit jaar had ik weer fotoshoots aangeboden als prijs. In dit geval voor de overall winnaars in de klasse bikini fitness en men’s physique. Voor Marta Jarnot was de Enercup haar eerste keer op het podium. Een niet onverdienstelijk debuut gezien ze haar klasse en de overall bikini fitness won.

Foto en videoshoot

Afgelopen maandag deden we haar foto- en videoshoot in de sportschool in Purmerend. Inmiddels had Marta ook al deelgenomen aan de Iron man/maiden waar ze opnieuw haar klasse won, maar net naast de overall greep. Die maandag was de dag na de Iron man/maiden en zo konden we haar wedstrijdshape dus mooi vastleggen.

Coach Earl Maduro was mee naar de shoot en het was mooi hem ook achter zijn atleet te kunnen plaatsen op een paar foto’s.

Foto’s

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *