Fitness photoshoot Carlo en Naomi

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen zondag deed ik een fitness photoshoot met Carlo en Naomi bij Back2Basic in Purmerend.

Carlo

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Carlo Schoonebeek en mijn passie ligt al jaren bij de fitness.KN1_4925wm

Toen mijn twee beste vrienden voorstelde om te gaan fitnessen verklaarde ik ze voor gek. Fitness? Nee echt niet! Niks voor mij… Waar haal ik die discipline vandaan? Uiteindelijk hebben ze me toch zover gekregen om te gaan trainen en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds zowat elke dag te vinden in de sportschool.

Fitness is voor mij een onderdeel van mijn leven geworden. Ik ben mentaal veel sterker geworden en zit elke dag weer goed in mijn vel. Ik haal er voldoening uit om weer energiek de dag door te gaan. Mijn doel is om mijn lichaam zo lang mogelijk atletisch te houden, elke dag een beetje beter.

Is dit zwaar? Ja zeker! Een goede balans in voeding en trainingsschema is een pre. Als je een atletisch lichaam wilt behouden, dan moet je elke dag weer gedisciplineerd zijn om je doel te behalen.

Na vele uren, dagen, maanden in de sportschool gezweet te hebben vond ik het tijd om mijn resultaat vast te leggen voor later. Samen met mijn vriendin hebben wij hard gewerkt voor de shoot. Dag in dag uit naar de sportschool en daarbij houden aan onze strakke voedingsschema.

En het resultaat? Prachtig! Dankzij Kenneth hebben wij mooie foto’s waar we heel ons leven trots op zullen zijn! ”

NaomiKN1_5110wm

Lange tijd onzeker in mijn vel. Een mooi gezond lijf willen. Maar hoe behaal je dat? Ik heb me nooit goed gevoeld bij welke sport dan ook en miste iedere keer de motivatie om door te gaan. Met fitness heb je afwisseling in wat je doet en kan ik, wat soms heel prettig is, alleen zijn met hetgeen wat ik doe. Op maar één zaak concentreren, het uiterste van jezelf vragen wat daarna voldoening geeft.

Het resultaat na verloop van tijd is verslavend! De photoshoot heeft mij in dit proces geholpen. ,vastgelegd wat ik tot nu toe heb bereikt en het motiveert om nog meer te bereiken. Het zijn hele mooie foto’s geworden, ik ben daar dankbaar voor. Ik voelde me op me gemak en werd goed begeleid tijdens de shoot, zeker een aanrader!

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *