Fotoshoot met Fe en Anton op de NDSM werf

Fotoshoot met Fe en Anton op de NDSM werf

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Eind vorige maand deed ik een leuke fotoshoot met Fe en Anton op de NDSM Werf in Amsterdam. 

Fotoshoot met Fe en Anton op de NDSM werf

Eigenlijk was het de bedoeling om met Fe en Anton een fotoshoot te doen in de nieuwe crossfit box in Purmerend. Sinds kort kon ik daar terecht voor fotoshoots, maar dat was helaas na slechts twee fotoshoots alweer voorbij. Erg jammer want het was een erg mooie locatie om fotoshoots te doen en die eerste twee shoots bevielen prima. Het waren niet direct de meest spannende shoots wat mij betreft, maar toch al iets te spannend blijkbaar voor de partner van de eigenaar van de box.

Dus moest ik Fe en Anton teleurstellen en andere locaties voorstellen voor de fotoshoot. Uiteindelijk viel de keuze op de NDSM werf waarvan ik recente voorbeelden had gestuurd van de shoots met Shannen Krooswijk en Caroline Sakkers. Persoonlijk denk ik dat het resultaat daardoor alleen maar beter is geworden. Ik werk altijd graag op buitenlocaties en de NDSM werf blijft een geliefde locatie voor shoots.

Het weer maakte het gelukkig mogelijk te kiezen voor deze locatie.

‘Gabber thema’

We hebben het grootste gedeelte in fitness thema gehouden wat de kleding betreft. We zijn echter geëindigd in ‘gabber thema’ wat voor mij ook weer een verfrissing was. Een oude bushalte vol stickers bleek een mooie achtergrond.

Foto’s

Hierbij de foto’s van een leuke dag schieten op de werf.

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *