Herfst fotoshoot met Dimphy

Herfst fotoshoot met Dimphy

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Vorige week deed ik een leuke herfst fotoshoot met Dimphy in het Purmerbos in Purmerend. Als de zon dan toch even schijnt…

Herfst fotoshoot met Dimphy

De herfst vind ik het mooiste seizoen om foto’s te maken. Wanneer het weer het tenminste toelaat. Echt plannen kan je zo’n shoot in het bos dan ook niet. Je kunt iets inplannen en maar afwachten wat het weer doet of op zeer korte termijn iets inplannen.

Eerder deze maand was het weer nou niet bepaald uitnodigend om op pad te gaan, maar eind vorige week waren er dan toch een paar mooie dagen. Ik stuurde Dimphy en Danien een berichtje en die konden toevallig de volgende dag al. We hadden een paar specifieke ideeën vooraf en voor de rest liet ik me weer inspireren door de omgeving. Ik had een route uitgezet in het bos waarbij we in het bos zelf zouden beginnen om te eindigen op een open plek met de zon op de achtergrond. De dag ervoor was ik er al met mijn vrouw gaan wandelen. Daardoor wist ik precies wanneer de zon laag genoeg hing voor een mooi warm effect, maar niet te laag om achter de bomen te verdwijnen.

Eén van de last minute ideeën was het gebruik van rookgranaten. Die had ik echter niet toevallig liggen. In plaats daarvan heb ik wat poeder meegenomen om mee te experimenteren.

Herfst fotoshoot Foto’s

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *