Kerst ballerina fotoshoot met Ella Joy

Kerst ballerina fotoshoot met Ella Joy

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen zaterdag had ik weer een leuke shoot met Ella Joy. Ditmaal een kerst ballerina fotoshoot in de studio. 

Kerst ballerina fotoshoot met Ella Joy

Ik heb al twee leuke shoots gedaan met Ella Joy. Dit jaar had ik al een kerst shoot gedaan, maar ik dacht nog na over een tweede kerst shoot met een ballerina. Door drukte vergat ik het steeds voor te stellen aan Ella Joy. Die had toevallig echter dezelfde gedachte en stuurde zelf al een mailtje vorige week.

Afgelopen zaterdag gingen we de studio in. Niet standaard aangekleed met kerstboom en ook het model was niet standaard in een rood kerstpakje gekleed. Mooi zwart met goud wat weer eens voor een mooie variatie zorgde.

Met de hulp van Ella Joy’s ouders, gouden kleden, meegenomen kerstverlichting en een rookmachine hebben we er weer een mooie shoot van gemaakt.

Ik had een rubberen matje liggen zodat ik voor het eerst ook wat sprongen kon zien. Dat was bij de buitenshoots eerder niet mogelijk. In combinatie met de rook zorgde dit voor een paar erg dynamische foto’s. Maar ook de kerstverlichting gedrapeerd om het model leidde tot een zeer sfeervol beeld. Zo kan ik nog wel even doorgaan, we hebben gewoon erg veel mooie foto’s gemaakt:)

Tot slot leek het me leuk gebruik te maken van het feit dat de studio in een sportschool is. Ik besloot een foto te schieten die ik letterlijk al tientallen keren heb geschoten. Maar nooit met een ballerina. Dat contrast leek me wel leuk.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *