Kevin en Rianne

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Afgelopen vrijdag deed ik een fitness photoshoot met Kevin en Rianne. Het was twee dagen voor Rianne’s eerste fitnesswedstrijd, de Enercup 2016. Een mooi moment om de shape vast te leggen.

Kevin en Rianne

Kevin en Rianne hadden veel leuke ideeën voor de shoot. Voor mij altijd makkelijker werken om een verlanglijstje af te werken en daar m’n eigen stempel op te drukken om vervolgens “te freestylen”.

Rianne, 28 jaar oud, woonachtig in Heerhugowaard, sportschool Sanafit te Heerhugowaard en werkzaam als militair.kn1_5781wm

Vanaf jonge leeftijd doe ik al aan meerdere sporten maar voornamelijk fitness. Op een gegeven moment wilde ik meer uit de trainingen halen. Ik wilde meer resultaat! Ik had een nieuw doel voor mezelf gesteld, ik ga een wedstrijd bikini fitness, Enercup 2016, meedoen! Makkelijker gezegd dan gedaan!

Vanaf februari 2016 heb ik mij bij het team Freakzilla’s gevoegd om samen met de coach mijn doel te realiseren. Samen met mijn coach hebben we een eet- en trainingsschema opgesteld. De eerste fase werd bulken met alleen maar krachttrainingen. Drie maanden voor de wedstrijd gingen we afbouwen en uiteindelijk cutten. Dit in combinatie met kracht en (ochtend) cardio. Dit was voor mij en mijn omgeving de zwaarste periode. Dit omdat ik minder energie had, prikkelbaar werd, veel dingen moest laten en alles om mij en mijn schema draaide. Maar mijn lichaam veranderde en werd strakker! Dit moest natuurlijk vastgelegd worden! Ik heb de fotoshoot van m’n vriend cadeau gekregen.

Kevin en ik hebben samen en apart een shoot gedaan. Hij deed namelijk met mij mee in mijn wedstrijd voorbereiding! De foto’s waren prachtig en helemaal naar wens! We voelden ons allebei gelijk op ons gemak waardoor je meer uit je shoot kan halen. Super leuk om de foto’s terug te kijken en een goeie motivatie om door te zetten.

Uiteindelijk een mooie derde plaatst behaald in de bikini fitness klasse 1.72+.

Nu vooral genieten en weer de juiste balans vinden in voeding en sporten!

 

 

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *