Muay Thai promo met Jorina Baars

Muay Thai promo met Jorina Baars

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Twee mooie muay thai promo video’s met muay thai wereldkampioen Jorina Baars in haar Dojo in Den Helder. 

Muay Thai promo met Jorina Baars

Ik kende Jorina natuurlijk al van haar gevechten op tv, maar kreeg een paar maanden geleden de gelegenheid haar te fotograferen voor fighters against cancer. Daardoor durfde ik de stoute schoenen aan te trekken en haar te benaderen voor een promo video die ik ook kon gebruiken voor Damn Good Nutrition. Ik stelde daarom ook voor om twee filmpjes te maken. Eén met het blikje van Damn Good en een filmpje puur voor Jorina.

Jorina vond het een leuk idee. Ze was net in voorbereiding op het Lion Fight gevecht om haar wereld titel terug te winnen. Goede timing dus. Ik reed dus richting Den Helder en daar gingen we aan de slag in de dojo en nog een stukje aan de kust. Naast de twee video’s maakte ik natuurlijk ook nog wat foto’s.

Oh ja, Jorina won die titel natuurlijk terug:)

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *