Nude shoot op het strand met Kanji

Nude shoot op het strand met Kanji

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren had ik weer een leuke shoot met Kanji. Ditmaal een nude shoot op het Kure Jan strand in de avond. 

Nude shoot op het strand met Kanji

We hadden deze shoot eigenlijk in de ochtend gepland. Het naaktstrand van het Twiske ligt namelijk aan de andere kant van het meer. Dat betekent dat de ondergaande zon aan de kant van het strand is en niet boven het water. Zelf schiet ik graag vanaf het strand richting het water en wil ik de zon op de achtergrond. Dat betekende dus om 6:00 opstaan om de zonsopkomst boven het water mee te pakken.

Dat was althans het plan. Het voorspelde weer voor de oorspronkelijke shoot datum was echter niet al te best. Eigenlijk vonden we dat beiden wel best gezien we allebei blijkbaar niet echt ‘ochtend schieters’ zijn. Dus planden we een nieuwe avond in en zouden we in de avond schieten aan de kant waar ik altijd shoots doe. Dan maar hopen op een rustige avond en een gebrek aan mensen die aanstoot zouden kunnen nemen aan een naakte vrouw in het water.

Uiteindelijk bleek de richting van de zon helemaal geen rol te spelen. Door het wolkendek leek de lucht eigenlijk overal hetzelfde.

Voor de regen

Gelukkig werken we beiden erg snel. Ik had dan ook al meer dan genoeg mooie shots toen de eerste druppels van een bui vielen.

 

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *