Strand fotoshoot 3 2018

Facebooktwitterrsstumblrinstagram

Gisteren had ik de derde strand fotoshoot van dit jaar. Ditmaal met de modellen Roxanne, Simona, Cheila en Valentina.

Strand fotoshoot

Dit was de enige shoot op het strand dit jaar die wat langer van tevoren gepland was. Ik had echter al aangegeven dat het weer de uiteindelijke datum zou bepalen. Eigenlijk stond deze dan ook drie dagen later gepland in het weekend. Volgens de weerberichten echter zou het gisteren voorlopig de laatste mooie dag zijn. Ik keek echter de hele ochtend en vroege middag naar een koude grijze lucht en had er weinig vertrouwen meer in.

Maar gelukkig brak rond 15:00 de zon door en bleek het toch een mooie dag te worden, zij het wel koud aan de kust zoals we zouden merken. Ik had bevriende fotograaf Ulrich gevraagd om mee te gaan en er waren uiteindelijk vier modellen die konden komen. Zo stonden me met twee fotografen langs de waterkant en rouleerden de modellen onderling en tussen de fotografen.

De lucht was naarmate het later werd steeds mooier, maar het werd ook steeds kouder. Na zo,n 2,5 uur hielden we dan ook al voor gezien. Niet alleen de modellen maar ook de fotografen waren aan het vernikkelen dus dan is de koek wel op.

De modellen waren Valentina, Roxanne, Simona en Cheila.

Foto’s

Facebooktwitterreddittumblrmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *